Mariënvelde 16 augustus 2015

Wat een regen in Mariënvelde

We kunnen er kort over zijn, 2 dagen achtereenvolgend regen en het circuit veranderde in een modderpoel. Van racen was geen sprake en de organisatie heeft een voortreffelijk besluit genomen om na de 1e manche gelijk de finale te laten rijden en daarna het hele spul af te gelasten. Het was gewoon niet te doen in die blubber. Helaas maar misschien in Emmeloord beter weer en een echte race. Hier nog wat beelden gemaakt door HTB Digifoto:Mariënvelde 16 augustus 2015

Voorbeschouwing

Het einde nadert. Marienvelde, het Mekka van de combineracerij zal door de Mannen van Annen als actieve combineracers voor de laatste keer bezocht worden. Wat hebben we hier mooie dingen meegemaakt. Prachtige wedstrijden, mooie resultaten en wat misschien nog wel belangrijker is onvoorstelbaar leuke feesten. We zullen nog 1x alles in de strijd gooien hier om tot een mooi resultaat te komen. Onderstaand bericht kreeg ik van de coureurs van de laatste 2 wedstrijden:

De 2 laatste coureurs voor Marienvelde en Emmeloord zijn gebrand op resultaat!! Wij zijn al weken in quarantaine, en bereiden ons optimaal voor, niets wordt aan het toeval overgelaten. Een uitgekiend dieet in combinatie met een specifiek "pikdorsers feel fit" pakket moet leiden tot de gevraagde en zo gewilde 160 punten.

Jullie zien het de chauffeurs zijn bereid om alles te geven om tot een topprestatie te komen op de heilige grond van Marienvelde. Geert Mulder zal de knuppel in Marienvelde ter hand nemen en de poot strak op het gas houden. We hopen dat alles eindelijk een keer heelblijft en we het aanwezige publiek kunnen tonen wat er aan power in de machine zit. Dus tot zaterdag en zondag, we maken er nog even een mooi weekendje van.

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl