Mariënvelde 2005

The Beast haalt Nederlandse titel nu al binnen

Gelukkig, de volgende wedstrijd combinerace stond weer op het programma en wel in ons favoriete Mariënvelde. Zaterdags vertrok al een grote schare fans richting tesamen met de combine naar de plaats waar het moest gaan gebeuren. Eenmaal aangekomen werden de slaapplaatsen en de cateringtent natuurlijk als eerste ingericht en alles was eraan gedaan om de mannen en vrouwen van Annen zich thuis te laten voelen. Nadat de bierpomp goed was bevonden en de barbeque in de brand was gestoken kon het festijn beginnen.

Eerst even de belangrijke zaken regelen.
Hier moet je je toch thuisvoelen.


Het Dors(t)feest was zoals gewoonlijk weer super en de ploeg kwam ook pas in de late uurtjes uit de tent gestrompeld. Ik heb zelfs gehoord dat de witte walrus in Mariënvelde is gesignaleerd. Na een zeer korte maar hevige nachtrust, trok de meute naar de baan om daar het kampement op te richten. De supporters kwamen ook vandaag weer in grote getale opdraven voor dit schitterende evenement en zoals gewoonlijk ontbrak het weer aan niets. De catering begint steeds professionelere vormen aan te nemen (petje af mannen)

Ze zijn er allemaal weer.
Veel belangstelling wederomDe rijder voor de wedstrijd in Mariënvelde was Bas en zoals ook al in de vorige wedstrijden bleek was de eerste manche voor de rijder ook alweer de moeilijkste. Omdat er geen mogelijkheden waren om even te trainen, moest Bas met zijn atletische lijf ongetraind de baan op. In de tweede bocht lag het hele zakie op de kant, maar nadat de combine weer overeind gezet was konden we onze weg vervolgen en alsnog de 5e plaats binnenhalen.

De chauffeur van de dag.
Mooie duelsHij ligt goed op de baan.
Even de manche evalueren met de familie.


De tweede manche beloofde weer heel wat en dit maakte Bas ook volledig waar. Het publiek stond werkelijk op de banken na zijn schitterende crash waar De Kantelaar jaloers op zou zijn. Het enige probleem hierna was dat niemand van de ploeg meer wist op welke plaats we eigenlijk lagen, zodat we het klassement van de organisatie maar af moeten wachten hoeveel punten deze manche opgeleverd heeft.

Schitterende beelden.
In de sloot.De rijder is gelukkig ok, goeie constructie.
En we staan weer op de wielen.Een beetje rookontwikkeling.
En rijden maar weer.


Ja, er was natuurlijk wel behoorlijk wat schade opgelopen na die spectaculaire aktie. Maar geen nood de technische ploeg dook erop om het geval weer rijklaar te krijgen voor de derde manche. Deze manche was zoals in voorgaande wedstrijden ook al bleek de beste van de dag, mooie duels en een verdienstelijke 5e plaats was ons deel. Ook Bas kon hier wel mee leven en na een interview met Graafschap TV werd de rijder nog even gehuldigd.

We hadden wel enige schade opgelopen.
Gelijk weer laswerk te doen.Even een interviewtje afgeven.
Toch tevreden.


Zoals dit seizoen eigenlijk tijdens alle wedstrijden hadden ook onze supporters weer in grote getale de weg naar het circuit gevonden, hoewel enkelen onder ons de omgeving van Mariënvelde grondig verkend hebben. Het is toch leuk als er zoveel mensen plezier beleven aan deze spectaculaire races. Hier nog even wat sfeerbeelden We hopen dat de volgende race in Luxemburg ook weer genoeg mensen op de been brengen om ook hier een gezellig gebeuren van te maken. En als je niet in Luxemburg aanwezig kunt zijn dan zien we je graag weer terug in Emmeloord, waar de het kampioenschap van Nederland beslist gaat worden.

Topoverleg
Ook veel vrouwenvandemannenvanannen.nlNog meer vrouwenvandemannenvanannen.nl
Combinewiefie van de maand augustusFijne dag of niet dan.
Allemaal dik tevreden.


Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl