Interview sponsor Martens De groentespecialist

Martens De groentespecialist

1. Waarom ben je sponsor geworden van de Mannen van Annen?
Ik vind het gewoon een geweldig initiatief wat die mannen hebben, dat wil ik graag ondersteunen.

2. Hoe lang ben je al sponsor?
Ik denk 4 of 5 jaar.

3. Sponsor je ook nog andere sporten?
O ja, de één wat meer dan de ander, bijvoorbeeld voetbal, handbal maar ook andere verenigingen. Met geld maar ook wel met goederen, een fruitmand of zo.

4. Wat vindt je van het Scuderia Laverda team?
Een gezellig zooitje ongeregeld!

5. Wat vind je van de sponsor commissie?
Die zijn er goed mee bezig, Jan van Rein, Arthur Zwiers, Erik Brakke die doen goed hun best. Het is niet zo maar even geld ophalen, nee meestal zijn het zeer gezellige langdurige avonden! Het kost ze vast wel een paar maanden om alle sponsoren bij langs te gaan.

6. Heb je zelf nog ideeën om onze kas te spekken, bijvoorbeeld verkoop van bepaalde artikelen?
Er is al heel veel, petjes, shirtjes, klompen. Je moet oppassen dat je niet in herhaling valt. Je zou bijvoorbeeld deur aan deur wat kunnen verkopen, bijvoorbeeld mandarijntjes, maar dan moet je oppassen dat je andere verenigingen niet in de wielen rijdt.

7. Zien we je dit seizoen nog aan de baan?
Dat dacht ik wel. In ieder geval Yde.

8. Vertel eens wat over je bedrijf?
We zijn gespecialiseerd in groente en fruit en alles wat hier bij komt. Maaltijdsalades, en wat catering. Crista zorgt voor de salades en de gesneden groenten. Hier hebben we al verschillende prijzen mee gewonnen. Ik gun haar hier ook alle eer van. Zonder haar zou de toko ook echt niet draaien!
Volgend jaar zijn we al 25 jaar zelfstandig ondernemer. In 1985 zijn we begonnen in Nieuw Buinen. In 1990 hier, in het winkelcentrum in Annen. We zijn moeizaam begonnen maar draaien nu naar volle tevredenheid.

9. Hoeveel personeel werkt er?
Nou, Crista en ik en 5 parttimers.

10. Wat is er nou leuk / niet leuk aan?
De leuke kant: het omgaan met klanten. Je leert veel mensen kennen en krijgt veel mensenkennis. Verder het zelf bepalen welke richting je opwilt. Zolang ik er een boterham mee kan verdienen is het leuk. Zelf vind ik het leuk werk om de winkel, de producten mooi te presenteren.
De minder leuke kant is dat je veel uren moet werken. Crista en ik werken samen gemiddeld per week 120 uur.

11. Als je het over zou doen zou je dan weer voor een (deze) eigen zaak kiezen?
Ik denk dat ik dan een ander vak zou kiezen. Geen eigen zaak, niet zoals deze, een kleine middenstander. Misschien wel groter dan ben je wat flexibeler.

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl