Interview sponsor Klunders Aannemingsbedrijf

Klunders Aannemingsbedrijf

1. Waarom ben je sponsor geworden van de Mannen van Annen?
Ten 1e omdat ik het gewoon leuk vind en ten 2e omdat ik er ook zelf veel aardigheid in heb om mee te gaan.

2. Hoe lang ben je al sponsor?
Vanaf het begin, ik heb me zelf aan geboden als sponsor.

3. Sponsor je ook nog andere sporten?
Ja, we sponsoren best veel in Annen en omstreken, sportverenigingen maar ook bijvoorbeeld: trekkertrek, Boermarke, darttoernooi van Annen, noem maar op.

4. Wat vindt je van het Scuderia Laverda team?
De mannen, het team liggen me wel. Het is een gezellige club, ze kunnen goed met elkaar opschieten. Als er een keer wat is, ze komen er wel uit.

5. Wat vind je van de sponsor commissie?
Die doen het goed, een kerstkaartje, nieuwsbrief, je krijgt te horen wat er gebeurt, gezellige feestavond waar ik natuurlijk ook van de partij ben!

6. Zien we je dit seizoen nog aan de baan?
Ik ga regelmatig mee, als ik het kan wachten. Verleden jaar heb ik overnacht in “de Hoeve”. Geweldig feest. Wel onhandig dat dit aansluit op de sport en spel week, dan ben je eigenlijk al kapot en dan komt dit er achter aan. Ik ga niet mee naar het buitenland.

7. Vertel eens wat over je bedrijf?
We hebben het bedrijf nu 8 jaar. We hebben 4 fulltime jongens in dienst en 1 parttimer. En als het nodig is huren we nog zzp’ers in (zelfstandigen zonder personeel). Het gaat met ups en downs. Soms loopt het als een trein en soms denk ik; “ik ga weer in loondienst”. We bouwen complete huizen, maar ook verbouwingen, we maken kozijnen, trappen, deuren, noem maar op. Alles wat met een aannemersbedrijf te maken heeft. Electra e.d. doen we niet. Waar je goed in bent dat moet je doen!

Verder hebben we nog een 2e zaak, Modern Houses Prefab. We maken namelijk huizen van gerecycled glas! Dit is helemaal nieuw in Nederland, heel energie zuinig, duurzaam, kosten besparend en beter voor het milieu. We hopen dat dit jaar de website van het bedrijf “in de lucht komt”.

8. Werkt je vrouw ook mee in het bedrijf?
Hillechien (voor de insiders Tuffie) doet de boekhouding, administratie, de nota’s. Eigenlijk heeft ze de belangrijkste taak, ze zorgt dat het geld binnen komt!

9. Als je het over zou doen zou je dan weer voor een (deze) eigen zaak kiezen?
Ja, ik denk iets met : handel en wandel. Dit vindt ik leuk, iets opkopen en weer verkopen.

10. Hebben jullie ook last van de financiële crisis? De recessie?
We merken wel dat mensen voorzichtiger zijn. De banken ook. En grote projecten voor nieuwe huizen zijn er niet, er is te weinig grond uitgifte door de gemeente.

11. Zoeken jullie nog werk? Of personeel?
Personeel niet, werk altijd! Ik zeg bijna nooit nee.

12. Wat wil je zelf nog graag vertellen?
We hopen dat de “combine opstap dag” dit jaar wel komt. Het lijkt ons allebei geweldig om een keer een rondje in de machine te rijden. Hillechien heeft eerder aan autocross gedaan. Ze wil ook graag een keer rijden, niet een wedstrijd, maar wel gewoon een keer een rondje. Ze heeft al even geoefend op de heftruck, daar zit het stuur mechanisme ook achter, net als op de combine. Nou zo hard als Hillechien reed, zo hard heb ik nog nooit op een heftruck gereden hoor!
Verder zijn we natuurlijk blij dat “ons Harm Jan” met behulp van De Mannen van Annen weer boven water is!

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl