Hexel on Wheels 2007

Wederom opgeblazen jaguar-motor (de laatste)

De Scuderia Laverda was samen met een aantal andere combineracers uit de vrije klasse uitgenodigd om in het schitterende Hoge Hexel een demonstratiewedstrijd te verzorgen om zo de combinesport te promoten en onder de aandacht te brengen van het massaal toegestroomde publiek. De technische commissie was gedurende de afgelopen winter enorm druk geweest met het prepareren van de nieuwe trots van het noorden, maar had het ook nog voor elkaar gekregen om de 'good old' Laverda wedstrijdklaar te maken voor dit motorische mega-spektakel in Hoge Hexel. Dus werd er 2e paasdag vol goede moed afgereisd om de rode furie eens even lekker open te trekken op de voor deze machine uiterst geschikt megacircuit.

Rijder Rene was er ook helemaal klaar voor om de machine de sporen te geven. Verwachtingsvol stond hij aan de start voor de 1e manche. In de eerste ronde was er nog sprake van het aftasten van de baan, maar in ronde 2 zou hij er volgas tegenaan gaan. Echter toen sloeg het noodlot toe, de machine was de winterslaap waarschijnlijk niet helemaal lekker doorgekomen, want de motor begaf het en het was einde oefening voor de Scuderia Laverda.

De startopstelling
Nog niks aan de hand

Jeroen Hoestee
Harrie ten Brummelhuis

Da's foute boel
Niet meer te redden

R.I.P. Blok 5 (09-04-2007)


Ondanks deze tegenslag, willen wij de organisatie hartelijk bedanken voor de uitnodiging voor dit mega-evenement en we hopen dat we een volgende keer kunnen laten zien wat deze of de nieuwe machine in zijn mars heeft.

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl