Feestavond 3 oktober 2015

De traditionele afsluiting (editie 11) van het combineseizoen, zal gaan plaatsvinden op zaterdag 3 oktober 2015.
De locatie zal zoals vanouds clubcafe de Anner Oele zijn.
Aanvang van de avond is 20:30 uur


Adresgegevens

Cafe Restaurant Cafetaria De Anner Oele
Zuidlaarderweg 102
9468 AH Annen
Tel: 0592 - 272630

De muziek deze avond zal verzorgd worden door:Old Nijs


Samenstelling:
Drums en zang: Han Mali
Bas en zang: Willem Terhorst
Gitaar en zang: Gerard de braconier
Gitaar en zang: Ferdi Joly

Samen zijn ze goed voor 160 jaar ervaring.
Old Ni-js bestaat namelijk uit de generatie muzikanten die in de jaren zestig fungeerde als de uitvinders van de nederpop. En de heren mogen dan intussen alles al hebben meegemaakt, de liefde voor de muziek leeft nog altijd volop.

Blitz Wending, Puddingh, Toontje Lager, Captain Gumbo, Boh Foi Toch en Normaal. Op die laatste twee na zijn het namen van bands uit een grijs verleden. Een tijdperk waarin volop werd geëxperimenteerd met muziek en professionele geluidsapparatuur eigenlijk nog niet eens bestond.

Tot op de dag van vandaag zijn de heren echter nog altijd volop actief in diverse bands. In 2005 begonnen ze samen Old Ni-js. Aanvankelijk vooral om de gaten in te vullen van de touragenda’s van de diverse bands, waarin ze op dat moment speelden. Ze kregen zulke enthousiaste reacties dat ze besloten om het wat structureler aan te pakken. Aanvankelijk opereerde Old Ni-js als trio, maar later kwam er versterking bij in de persoon van Gerard de Braconier, de gitarist van Toontje Lager. Het was een aanwinst. De muziek werd completer en er ontstond meer ruimte. Gezien de muzikale achtergrond, zullen er bekende nummers de revue passeren van onder meer Boh Foi Toch en Normaal.Old Nijs


Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl