Feestavond 5 oktober 2013

De traditionele afsluiting (editie 9) van het combineseizoen, zal gaan plaatsvinden op zaterdag 5 oktober 2013.
De locatie zal zoals vanouds clubcafe de Anner Oele zijn.
Aanvang van de avond is 20:30 uur


Adresgegevens

Cafe Restaurant Cafetaria De Anner Oele
Zuidlaarderweg 102
9468 AH Annen
Tel: 0592 - 272630

De muziek deze avond zal verzorgd worden door:Duckweed


Na een aantal jaren van stilte, rust en het afronden van andere projecten, besloten drummer Johannes Weenink en frontman Maarten Bleumink in april van 2008 dat ze weer eens samen gingen jammen. Zo gezegd, zo gedaan. De stratocaster werd gepakt en ingeplugd en het drumkrukje op de juiste hoogte afgesteld. De zolderkamer was klaar voor rock! Met een instelling en sound alsof ze nooit een pauze gehad hadden werd het stof letterlijk van de instrumenten afgeblazen!

Voor beide mannen steeg de liefde voor goede livemuziek weer tot het oude niveau, en zelfs daar voorbij! Er werd dan ook iedere week hevig geoefend waarbij rock van alle jaren aan bod kwam.

Toch knaagde er een gemis bij het duo. Dit geknaag werd veroorzaakt door het ontbreken van geweldig dreunende bassriffs. Al gauw werd besloten dat de positie van bassist zo snel mogelijk opgevuld moest worden. Per toeval stuitten ze tijdens een feest op Mark Gunnewijk, alias Appel. Deze met veel muzikaal talent gezegende jongen wilde best wel eens een paar deuntjes mee bassen. En al snel werd hiervoor een datum geprikt.

Na een paar oefensessies werd duidelijk dat Appel de ontbrekende schakel was. Er werd hem gevraagd of hij niet als vast lid wilde optreden in de band. Hier stemde hij mee in en vanaf dat moment was het duo een trio. Tot op heden wordt er iedere week hard geoefend. Het repertoire bestaat voornamelijk uit rockcovers. Vol overtuiging worden nummer van The White Stripes tot AC/DC en van CCR tot The Monkees ten gehore gebracht.Duckweed

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl