Feestavond 1 oktober 2011

De traditionele afsluiting van het combineseizoen de welbekende feestavond van Scuderia Laverda, alweer de 7e editie, zal gaan plaatsvinden op zaterdag 1 oktober 2011. De locatie zal zoals vanouds clubcafe d' Anner Oele zijn. Aanvang van de avond is 20:30 uur

Adresgegevens

Cafe Restaurant Cafetaria De Anner Oele
Zuidlaarderweg 102
9468 AH Annen
Tel: 0592 - 272630

De muziek deze avond zal verzorgd worden door:

Off Limits

Off Limits

De Dirty Laundry Band is dé band voor elk zichzelf repecterend pop/rockfeest. Dit viertal uit Groningen speelt stevige rock, vette blues en pittige pop uit de jaren 60 en 70. De muzikanten van de DL Band hebben in de loop der jaren ruimschoots hun sporen verdiend bij o.a. Herman Brood and The Wild Romance, Red Sox, Doctor Wacko, White Honey, A.A. and The Doctors en The New Adventures. Samen hebben ze dan ook meer dan 125 jaar podiumervaring. De band wordt gedragen door twee fantastische gitaristen waarvan er één ook nog eens een geweldige strot heeft, die gemaakt is voor dit soort muziek. Tel daar bij op een stuwende ritmesectie en je weet niet wat je hoort! Volgens de vele enthousiaste aanhangers behoort de band daarom al vijftien jaar tot de allerbeste blues/rock/popbands van Nederland.

Een hele gezellige avond was het, de feestavond van 2011 van het Scuderia Laverda team. Velen hadden de weg weer gevonden naar clubcafe de Anneroele en ze hadden er zin in. De muzikale omlijsting was uitstekend verzorgd door de Dirty Laundry band. Ook de verloting was een enorm succes en de prijswinnaars keerden met prachtige prijzen weer huiswaarts. Op naar de editie van 2012 zouden we zeggen. De band is al vastgelegd en de datum is ook al bekend zie voor meer info elders op deze site. Hieronder enkele foto's van deze editie.
Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl