Emmeloord 6 september 2015

Wedstrijd 5 Nederlands kampioenschap 2015

Zo spoedig mogelijk na de wedstrijd zal hier het verslag geplaatst worden.Emmeloord 6 september 2015

Voorbeschouwing (nog 1x)

Hij is daar, de allerlaatste wedstrijd van het Scuderia Laverda combineraceteam Annen. Nog 1 keer klei snuiven. Nog 1x diesel- en benzinedampen inademen. Nog 1x het combinespul opladen. Nog 1x als actief deelnemer naar een wedstrijd. Nog 1x "Das Ungeheuer" op de baan of toch niet? Wij hebben een fantastische tijd gehad maar aan alles komt een einde. Het is mooi west. Maar eerst natuurlijk nog de wedstrijd in Emmeloord, onze chauffeur is gebrand op een mooi en passend afscheid. Hij heeft me verzekerd dat hij er alles aan zal doen om met een mooi resultaat afscheid te nemen van de vaderlandse combinecircuits. Rene Kuipers is onze man in Emmeloord op de machine en dat hij racen kan heeft hij in het verleden al meermaals bewezen. Wel een leuk detail, Rene behaalde onze allereerste 1e plaats in een combinerace en wel in het Belgische Bree tig jaar geleden. En zal dus ook de allerlaatste wedstrijd rijden.

Even terugkomend op de vraag of dit dan ook de allerlaatste wedstrijd is van "Das Ungeheuer" is het antwoord: Nee hoor de machine blijft bewaard voor de combinesport, we hebben hem verkocht en hij zal volgend jaar gewoon weer zijn opwachting maken in het combinereacecircuit, hopelijk met evenveel succes en plezier als wij ermee gehad hebben. Heel veel succes gewenst van onze kant met deze topmachine.

Wij nodigen al onze supporters uit om de machine nog 1x te zien bulderen en we hopen jullie massaal te mogen verwelkomen in Emmeloord. Dus tot zondag. Rest mij nog de vertrektijd bij het clubcafe Jan Boers te vermelden. Dit zal om 10:45 uur zijn.

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl