Sint Isidorushoeve 2005

Schitterende 3e plaats behaald.

Eindelijk was het dan zover, de eerste wedstrijd van het seizoen stond op het programma. Iedereen was er klaar voor en had er enorm veel zin in. 's Morgens om 05.00 uur vertrok de combine al richting De Hoeve, aangezien we vroeg aanwezig moesten zijn voor de technische keuring. Zoals eigenlijk de hele dag verder kwamen we hier ook al als een van de eersten aan. Zelfs de organisatie was er nog niet. Nadat ook de supporters waren gearriveerd konden we ons opmaken voor de remproef. Hieraan twijfelde natuurlijk niemand, want de technische staf heeft een knap stukje werk afgeleverd. Hierna kon het gruwelijk mooie spektakel beginnen.


Eerst maar door de remproef
De startDeze wedstrijd was natuurlijk de eerste grote test voor de combine. Hoe zou de machine zich houden in dit donderende geweld van al die pk's. Nou het bleek al snel dat de machine betrouwbaar was en als een huis op de baan lag. Onze concurrenten gooiden alles wat ze hadden in de strijd, maar Barelt liet zich niet uit het veld slaan en bleef goed met het koppie erbij rijden. Dit leverde in de eerste manche een schitterende 2e plaats op. De eerste 16 punten voor het NK waren binnen.


Volop in actie.
Een geweldig gevecht.Na de manche werd de machine gelijk door de technische staf gecontroleerd en het bleek al snel dat alles dik in orde was. Een beetje schoonspuiten en hier en daar wat dingetjes afstellen en de bak was klaar voor de volgende manche. Dit is in het verleden wel eens anders geweest. Toen waren de pauzes tussen de manches bijna te kort.
De tweede manche liep al bijna net zo succesvol als de eerste en Barelt pakte hier een keurige derde plaats. Er werden weer 13 punten aan het totaal toegevoegd.


Schitterend gevecht om een goeie positie.
Ja dat was even zandhappen.Ook na deze manche was er voor de technische staf eigenlijk niet al te veel werk te doen. Even het noodzakelijke onderhoud en de tank weer opnieuw vullen. De wedstrijd liep boven verwachting. Het was in het rennerskwartier dan ook een drukte van belang. De vele supporters kwamen natuurlijk zoals gewoonlijk niets tekort, de catering was weer voortreffelijk geregeld.


Goed vertoeven in het rennerskwartier.
De catering was zoals altijd weer uitstekend verzorgd.In de derde manche gaf Barelt wederom alles wat erin zat (en dat was nogal een beetje). Er werd gestreden om elke meter grond en dat wierp wederom zijn vruchten af. Nadat alle stof was opgetrokken had Barelt wederom een tweede plaats behaald. En alweer werden er 16 punten aan het totaal toegevoegd, zodat we deze deze dag eindigden op het totaal van 45 punten. Een schitterende prestatie.


Mooie beelden.
Op naar de tweede plaats.Uiteindelijk bleek dat we in totaal als derde waren geeindigd en we een beker op konden halen in de feesttent. Dat was natuurlijk niet aan dovemansoren gericht en met z'n allen doken we de tent in (dat kun ie nou wel zeggen). Het was hier natuurlijk ook dik voor mekaar, de rooie Scuderia Laverda shirts vielen duidelijk op. Nadat er een hoed vol munten was aangeschaft kon het feest beginnen.


Toch leuk zo'n feestje, we hebben er al zo weinig.
De stemming zit er goed in.Alweer leeg.
Goed gereden.De fans komen overal weg.
De vroege vogels pakken even wat rust.Aangezien het nogal een eindje rijden is terug en we bij de sponsors ook nog een kleine afterparty wilden vieren konden we niet tot het einde blijven. Maar dit hebben ruimschoots ingehaald bij onze sponsor d'Anner Oele. Het feest ging hier tot in de kleine uurtjes door.


Even de resultaten doorspreken.
Gezellige bende.Dik in orde deze dag.
Neem er nog eentje.Ik dacht dat je gestopt was.
Iedereen tevreden.Het begin van het seizoen is ons allemaal uitstekend bevallen en we denken dat het een en ander voor herhaling vatbaar is. De technische staf is al driftig in de weer om meer snelheid aan de combine toe te voegen, zodat we weer een aantal keren in de week in de werkplaats kunnen bivakkeren. We hopen dan in de eerstvolgende wedstrijd in Yde de Punt nog beter voor de dag te komen. Aangezien dit bijna naast de deur is verwachten wij wederom een flinke schare supporters.

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl