Voorbereiding 2014

De werkzaamheden voor deze winter worden nog geinventariseerd en er wordt nog hevig gebrainstormd over de te nemen stappen voor het nieuwe seizoen maar de mannen hebben vele ideeën om de machine te verbeteren. Zodra er nieuws te melden is rondom de bouw, zal er op deze plek melding van gemaakt worden, dus hou de site in de gaten.


Uitgangspunt 2014

Er is er ook ter ore gekomen dat onze fans tot het uiterste gaan om te laten zien dat ze ons team een warm hart toedragen. Dit wilden we jullie niet onthouden natuurlijk, dit prachtige natuurschoon.


Fans gaan ver

De mannen zijn los, de flexen maken overuren, de combine ligt in 2 stukken. Een lust voor het oor. Een nieuwe versnellingsbak is er aangeschaft en de voorzitter heeft deze hoogstpersoonlijk uit België opgehaald. "Ik was toch al bijna halverwege" hoorden we hem zeggen. Deze bak is echter langer dan de bak die we hadden dus is er besloten om de combine te verlengen, dus hup de flex in "Das Ungeheuer", de machine in tweeën. Deze bak zal de topsnelheid naar een kilometer of 150 moeten brengen. Ja we kieken hier in Drenthe niet op een paar kilometertjes meer of minder.

En dan het schakelgebeuren, onze zusterorganisatie in Maranello, Italië is benaderd om de benodigheden te leveren voor de F1 schakeling die we gaan toepassen in deze machine. Een primeurtje in de combineracelarij.

Wie mooi wil zijn moet pijn lijden
Oh Oh Oh, wat een toestand
Fijn bakkie, hoor
Wat zie d'r uit jongen

We ontvangen regelmatig updates van andere teams die in deze dagen ook druk doende zijn om de machines weer optimaal te prepareren voor het nieuwe seizoen, onze mannen blijven echter niet achter en sleutelen zelfs op 2e kerstdag om "Das Ungeheuer" ook een hele, met de nadruk op heel, fijne jaarwisseling te bezorgen.

Goed bezig man
Toch handig zo'n 2e kerstdag

De bak wordt volledig onder handen genomen om hem gebruiksklaar te maken voor het combinegeweld, hier enkele foto's, er zullen er meer volgend naar verwachting.

versnellingsbak
spulletje uit elkaar
wie heeft dit toch uitgevonden

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl