Voorbereiding 2013

Hoe het staat het met "Das Ungeheuer" lees je hier.

De kogel is door de kerk, het team heeft besloten om rigoreuze maatregelen te nemen en een geheel nieuwe machine te gaan bouwen voor het nieuwe seizoen 2013. De nr. 11 is inmiddels verkocht en daar hebben we afscheid van genomen. Het ontvangen geld is inmiddels ook alweer uitgegeven en de eerste onderdelen zijn gearriveerd. Via deze pagina zullen we jullie op de hoogte houden van de geboorte van onze 4e spruit.

De bouw vordert gestaag en de 1e contouren van the beast 2.0 zijn al zichtbaar. De technische commissie vermaakt zich opperbest en heeft er zin in. We zullen de vorderingen in de gaten houden en regelmatig nieuwe foto's plaatsen zodat een ieder de ontwikkelingen nauwgezet kan volgen.De 1e onderdelen zijn gearriveerd

Verzamelwoede

Het gaat wat worden hoor

We gaan alleen voor goud

De 1e contouren worden zichtbaar.

Zie ze een plezier hebben

Heerlijk lasklusje

Oh oh hij lijkt nou al mooi

Het wordt wat hoor!!!

De technische commissie is druk doende met de nieuwe machine en het begint al vorm te krijgen. De contouren van de machine zijn al goed zichtbaar en het chassis wordt op maat gemaakt voor de coureurs. Er is ons zelfs ter ore gekomen dat de bouw erg goed verloopt en er naar verwachting half maart een eerste testrit op het programma staat. Zodra daar meer over bekend is zal er op de pagina nadere bijzonderheden gegeven worden.


Kijk kijk de countouren zijn al goed zichtbaar

Alles op maat

Het zit hem in de details

Ook de voorzitter past hem goed

Dit word em hoor

Was dat dan veur kachelpiep

Ha, nieuwe bandjes

Vernuftig stukje techniek

Nait slecht

Wat een luxe

En steeds wat verder


Das Ungeheuer doet zijn naam voor het seizoen al alle eer aan. Tijdens de eerst echte test op 1 april bleek dat de technische commissie het denkwerk uitstekend hat gedaan, de machine spoot werkelijk als een komeet uit de startblokken. Dit is een machine waar dit seizoen terdege rekening mee gehouden moet worden. Wat een geweld, wat een power. Alles wordt aan stukken gescheurd, zoals te zien op onderstaande foto's.


Gewoon verropt


Niets tegen bestand


Inmiddels is de schade uit de 1e test weer hersteld en zijn er diverse verbeteringen aangebracht. Tijd voor een tweede test dus. Zoals te zien is op het youtube-kanaal van Popvis, zijn wij alleen nog maar bezorgd of de diverse circuits deze machine wel aankunnen. Zowel de startsnelheid als de eindsneldheid liggen voor deze bruut erg hoog. Misschien zullen er extra loopgraven gegraven moeten worden om dit geweld in te kunnen tomen. Nog 2 weken tot aan de Hoeve dus de mannen zien nog ruimte om nog meer zaken te verbeteren.


Plaatwerk kan geplaatst

Komt wel precies

Uit de stal voor test 2

Ook nog een nieuwe kar erbij

Netjes geparkeerd

Mooi rood is niet lelijk

Strak hoor

Plakkie en Plakkie

De eerste sponsoren zitten erop

Wat een precisie

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl