Bouw 2011

Voorbereiding 2011 begonnen

Er wordt ontzettend hard gewerk om alles in elkaar te zetten en de mannen leveren weer voortreffelijk werk. Alles zit weer in elkaar en het spul loopt weer. Nog even wat details nalopen, testen en dan kan wat ons betreft het seizoen losbranden.


Even de nokkenas op tijd zetten

Ja ja Gerrit V8 is er zelf ook even bij om de boel op tijd te zetten

En tussendoor gewoon een boek lezen over de Dakar rally

Geert de KIT stelt de kleppen

Extra veren om de rollers de nok te laten volgen

Dit ziet er toch gelikt uit

Even de olie door het blok pompen

De klus weer in de macht

Gaaaaaaapppppp, hehe heerlijk, de dagen weer langer, de geur van olie en benzine in de neusholtes, wat wil een combineracer anno 2011 nog meer. De winterslaap zit erop, er kan weer gewerkt worden. Nog een week of vier en dan staat de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen weer voor de deur. Ondanks de drukke werkzaamheden van menig teamlid voor de Dakar aspiraties van Geert (zie hiervoor GeertgoesDakar.nl), staan alle neuzen inmiddels dezelfde kant weer op en is op dit moment "The Beast" even prioriteit nr. 1. De technici hadden het aan het eind van het vorige seizoen al gezien, het bonkende hart van de machine klopte minder als voorheen en dat kan natuurlijk volgens een ieder. Dus de motor van de 66 wordt volkomen gereviseerd en de vele honderden pk's zullen als jonge, frisse hindes over de baan dartelen en er zal geploegd worden als nooit tevoren, op de circuits zul je menig teamlid tegenkomen die ontroerd en verdwaasd naar de verrichtingen van de compleet frisse machine zullen kijken. Hieronder de detailbeelden (ook voor de liefhebbers) van alle liefde en power die er in de machine worden gestoken.


Al_deze_onderdelen_moeten_nog_in_the_Beast

De_boek_houding_wordt_ook_goed_bij_gehouden

De_koppen_van_de_Beast

De_kop_van_de_Beast

De eerste kop zit er weer op

De_nieuwe_nokken_as_voor_de_ultieme_pk's_wordt_geplaatst

Leuk spul voor the Beast

Om alles op zijn plaats te houden want nu komt er echt geweld

Speciaal voor minder weerstand

Na 3 Nederlandse titels op rij kan het team natuurlijk niet op zijn lauweren gaan rusten. Ook in 2011 zal het legioen prestaties verwachten en daarom is de technische commissie druk doende om een nieuwe krachtbron te zoeken voor 'The Beast'. Hendrik heeft zijn oog al laten vallen op een prachtexemplaar, hieronder de eerste beelden.


De gewenste krachtbron

Over Ons

Logo Scuderia Laverda

Scuderia Laverda is het combineracingteam uit het Drentse Annen. Sinds 2000 teisteren de machines van het team de circuits in Nederland en het buitenland.

Contact Informatie

Thoes
p/a Molenakkers 18, 9468 BM Annen
Tel:
Tel: +31 (0)6 - 8363 9964
Mail:
E-mail: info@mannenvanannen.nl